自修館は、こころが育つ進学校。しっかりと、のびのびと「生きる力」を身につけます。

HOME > 自修館の教育 > 英語教育・国際理解

自修館の教育

姉妹校アオレレカレッジ

姉妹校との交換留学

〔アオレレカレッジ(ニュージーランド オークランド)〕 平成30年2月、ニュージーランドのオークランドにあるアオレレカレッジと姉妹校になりました。今後、毎年交換留学が行われ、両校の生徒による自国文化の発信や外国文化の理解につながることが期待されます。 アオレレカレッジは1964年設立の公立高校で、オークランド南地区ではトップの学業成績を持つ学校です。中学2年生から高校3年生にあたる男女1550名ほどが所属しています。生徒達はそれぞれ違った民族文化の中で育ってきているため、常にお互いの文化を尊重し合って生活しており、他文化への理解を勉強するのに最適な環境です。

Students Exchange Program with Sister School

In February 2018, Jishukan made a contract as a sister school with Aorere College in Auckland, New Zealand. Every year, we send our students to each other’s school as a cultural exchange to foster deep cultural understanding.
Aorere College, a public school established in 1964, is a top school in the south area of Auckland. It is a co-ed school of about 1,550 students from ages 14 to 18 years old. Students in Aorere College are brought up in various cultures, therefore, students are able to respect different cultures and beliefs. It’s the ideal place to learn for Jishukan Students to live in a multi-cultural society.